همانگونه که پخت انواع غذا از غذاهای سنتی ایرانی گرفته تا غذاهای لاکچری امروزه به عنوان یک شغل پر درآمد خانگی مطرح شده است تهیه ترشی
ترشی یکی از همراهان همیشگی سفره های ما ایرانی هاست .
شاید شنیده باشید که ترشی انداختن به دست بعضی از خانم ها
خوش مزه تر از بقیه می شود اما باید بگوییم که هر کاری که با عشق انجام شود
قطعا خروجی عالی خواهد داشت.
از آنجایی که ترشی در انواع متفاوت طرفداران فراوانی دارد و شما در همه فصول سال میتوانید
از مواد اولیه تازه ترشی های مختلف تهیه کنید این شغل بسیار متنوع بسیار پر درآمد
و به نسبت شغل آسانی است.
راه های کسب
مزیت ترشی های خانگی بر ترشی های صنعتی در این است که
اغلب کسانی که در این صنعت فعالیت می کنند خودشان اقدام به تهیه سرکه خانگی
نیز می نمایند .
استفاده از سرکه طبیعی به جای سرکه صنعتی که حاوی مواد افزودنی میباشد
و همه ترشی های صنعتی از آن تولید میشود بسیار ارزش غذایی بالاتر و مضرات کمتری دارد
بعلاوه در ترشی های خانگی از مواد نگه دارند و افزودنی نیز استفاده نمیشود.
برای شروع به کار در زمینه کسب درامد با ترشی خانگی شما نیاز به سرمایه اولیه بسیار محدودی دارید
و میتوانید با هزینه کم در ابعاد کوچک کارتان را شروع کنید و پس از اینکه مشتری های شما زیاد شد
کم کم با درآمد حاصل از کارتان به آن رونق ببخشید.
نکته بسیار مهم و اقتصادی برای شما این است که در تهیه ترشی شما میتوانید
بسیاری از مواد را از قبل خودتان آماده کرده و به جای تهیه آن از بازار و صرف هزینه
از محصول خودتان استفاده کنید برای مثال شما میتوانید به راحتی در فصلی که انگور و یا سیب زیاد میباشد
و قیمت آن مناسب است اقدام به تهیه سرکه سیب و یا انگور نمایید و در انداختن ترشی
از آن استفاده کنید .
پیشنهاد من به شما این است که حتما نسبت به تهیه سرکه سیب و انداختن ترشی با این سرکه اقدام کنید چرا که خواص این سرکه بی نظیر است و مطمئن باشید مشتری های فراوانی دارد .
استفاده از ادویه در ترشی همان فوت و فن طلایی است که میتواند نتیجه کار شما را فوق العاده بکند.
در تهیه ادویه نیز شما میتوانید به صورتی خانگی اقدام کنید و برای انواع مختلف ترشی ادویه مناسب را تهیه کنید
ادویه های که معمولا در ترشی استفاده می شوند عبارتند از :
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زردچوبه ، گلپر ، میخک و .
که شما میتوانید با تهیه ترکیبات مختلف از آنها طعم و عطر بی نظیری به ترشی هایتان بدهید.
به دست آوردن فرمول ترکیب این ادویه ها برای انواع مختلف ترشی با تجربه کاری و
تست کردن و آزمون و خطا حاصل می شود استفاده از تجربیات دیگران را فراموش نکنید.
آموزش کسب درامد با ترشی
در خصوص مواد اولیه و تهیه انواع مختلف ترشی در ایران انواع آن بسیار متنوع بوده و حتی در هر منطقه ذائقه اهالی با یکدیگر بسیار متفاوت است برای مثال در شمال ایران استفاده از سیر و در جنوب ایران استفاده از فلفل در تهیه ترشی بسیار بیشتر از مناطق دیگر است اما در حالت کلی شما از هر ماده اولیه ای مانند گل کلم ، کلم قرمز ، بادمجان و یا حتی انواع میوه جات ترشی تهیه کنید فقط کافیست این مواد را تهیه کنید بشویید در ظرف مناسب بریزید و ادویه و سرکه لازم را به آن اضافه کنید.
دو تا نکته مهم در نگهداری از ترشی وجود دارد اول اینکه وجود آب در ترشی موجب ایجاد کپک در آن می شود پس اگر مجبور به استفاده از آب در ترشی هستید حتما آب جوشیده خنک شده استفاده شود و دیگر اینکه حتما در جای خنک نگهداری شود اگر جای ترشی مرتب سرد و گرم شود محتویات ترشی نرم میشود.
اما آنچه که در این کسب و کار از هر مسئله ای مهم تر است رعایت بهداشت در محیط کار و در حین فرایند تولید ترشی میباشد مطمئن باشید که اگر فکر کنید که مشتری شما یکی از عزیزانتان است و دارید برای افراد خانواده خود ترشی تهیه می کنید آنجاست که از رعایت حتی معمولی ترین و پیش پا افتاده ترین مسائل بهداشتی نیز فروگذار نخواهد کرد و این به مال شما برکت ، به وجدانتان آرامش و به کسب و کارتان رونق خواهد داد.
آموزش پرورش الاغ شیری و استفاده از شیر آن در طب سنتی
مراحل مختلف صادرات کالا به دیگر کشورها
آموزش صادرات به ترکیه و اخذ مجوز های لازم
آموزش صادرات کالا به عراق و پر فروش ترین محصولات ایرانی در بازارهای عراق
آشنایی با بازاریابی بین المللی و تجارت جهانی